TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Çerkezköy Bilim ve Sanat Merkezi

''We are united against climate change'' Etwinning projesi

Kurumumuz Sınıf Öğretmeni Fatma Güldal Yunanistan ve Polonya Ortaklı  ''We are united against climate change''    Etwinning projesini yürütüyor.Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Küresel ısınma, iklim değişikliği bağlamında en yaygın kavramlardan biridir. Bu da ortalama küresel hava sıcaklığının sürekli artması anlamına geliyor. Belirtilen gözlem süresine kadar. Bu değişimlerin hızlanmasının ana nedeni insan faaliyetleridir. karanın, okyanusların ve atmosferin önemli ölçüde ısınmasına neden olur. Küresel ısınmanın etkileri neler olabilir? Onlara nasıl karşı çıkılır? Küresel ısınmayı önlemek için bir şeyler yapabilir miyim? Sesimi kimse duyacak mı? Ya da belki birleşince sesimiz daha çok duyulur? Biz 3 farklı ülkenin okullarıyız. Öğrencilerimize çevre korumanın ne kadar önemli olduğu konusunda farkındalık kazandırmak istiyoruz. Aynı zamanda birlikte çalışmak, fikir alışverişinde bulunmak istiyoruz. Dilimizi ve iletişim becerilerimizi geliştirelim. Hep birlikte sesimizi duyurmak istiyoruz. Birlikte Dünya Gezegenimizi korumak istiyoruz. Global warming is one of the most common concepts in the context of climate change. This means a constant increase in the average global air temperature in relation to the specified observation period. The main reason for the acceleration of these changes is human activity, which has led to significant warming of land, oceans and the atmosphere. What could be the effects of global warming? How to counteract them? Can I do something to prevent global warming? Will anyone hear my voice? Or maybe when we unite, our voice will be heard more? We are schools from 3 different countries. We would like to make our students aware of how important enviromental protection is. And at the same time we would like to work together, exchange our ideas, improve our language and our comminication skills. Together we want to make our voices heard. Together we want to protect our Planet Earth.
Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 11:41 - Görüntülenme: 13