TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Çerkezköy Bilim ve Sanat Merkezi

TÜBİTAK 2024 Yılı Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisine Katılmaya Hak Kazanan 2 Proje İle Tekirdağ 'da 1. Sıradayız

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 18. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına16.712 proje başvurusu yapılmıştır. Yapılan ön değerlendirme sonucunda 10 alanda toplam 1.219 proje bölge finallerinde yarışmaya hak kazanmıştır. Çerkezköy Bilim ve Sanat Merkezi,  bölge yarışmalarına katılmaya hak kazanan 2 Projesiyle, başvuru yapan 680 okul Arasında yer almıştır.

Çerkezköy Bilim ve Sanat Merkezi olarak TÜBİTAK 2024 Yılı Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisine 2 Proje ile davet edildik.
Bölge finaline davet edilen öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimiz Feyza Müzeyyen KERESTECİ' yi Ayşegül Zeynep ERGİN' i, tebrik ediyoruz.
22-25 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacak olan proje sergisinde öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.#cerkezkoy_bilsem
@tcmeb
@ozelegitimverehberlik
@bilsemmeb